Henk Kiewik

Slagharen

  • (0) comments
  • 15/10/2009
Wanneer gaan we weer een dagje uit? Regelmatig was dit de brandende vraag tijdens het werk tussen de koeien. Eindelijk….eindelijk hadden we genoeg bij elkaar gewerkt en werd er een datum geprikt: Donderdag 15 oktober 2009.

Iedereen op tijd zijn bed uit en op naar Slagharen!!Gelukkig wist Fons (onze vaste taxichauffeur) de weg, zodat we snel in Slagharen aankwamen.Eerst een kopje koffie met heerlijke cake; daarna het park in.De ene groep naar links via de lachspiegels naar het reuzenrad en dan naar de achtbaan en de andere groep koos voor de zweefmolen, de wildwaterbaan, de vrije val of een andere heftige attractie.

Om 15.00 uur weer verzamelen en voor we er erg in hadden was het tijd om het park uit te gaan….maar gelukkig nog niet het einde van de dag.Een dagje uit is niet af als de buik niet vol is!

Van Slagharen zijn we naar Boekelo gereden om te gaan eten bij “de cowboys” oftewel Ribhouse Texas, knus met z’n allen aan één grote tafel.Het was een gezellige, drukke dag waarvan we allemaal genoten hebben.

……En nu weer sparen voor de volgende keer……