Henk Kiewik

NL Doet 2019

  • (0) comments
  • 28/03/2019

vrijdag 22 maart 2019

Het was bepaald geen verkeerde beslissing om na overleg met het betrokken bedrijf Pure Energie, de meewerkdag in het kader van NL Doet een week te verplaatsen gezien de voorspelde slechte weersomstandigheden van een week daarvoor.

De werkzaamheden konden nu droog plaatsvinden onder een aangenaam lentezonnetje en dito temperatuur. Koffie- en lunchmomenten konden heerlijk buiten aan de picknicktafels plaatsvinden. Met maar liefst 7 medewerkers van Pure Energie hebben we onderhoudswerkzaamheden aan het "Wiefkerpad" verricht en voorzien van een nieuwe toplaag. Goed voor weer een jaar fietsplezier door deze mooie omgeving en we weten zeker dat ook wandelaars dit gebaar zullen waarderen.

Door de vele handen was er zelfs 's middags nog tijd om stammen hout uit een houtwal te halen, die we een week van tevoren al hadden laten zagen, zodat de hulpboeren de komende tijd ook volop aan het werk kunnen blijven met zagen en kloven en stapelen. Iets wat onze stoere bikkels heel graag doen.

Bedankt Pure Energie, dat we voor het zoveelste jaar weer gebruik mochten maken van de inzet van jullie enthousiaste medewerkers en de afspraak voor volgend jaar staat alweer! Top!