Henk Kiewik

Het is dinsdag 27 januari 2009

  • (0) comments
  • 27/01/2009
Vandaag is het dan eindelijk zover, we gaan naar de opnames van Knoop in je zakdoek. We moeten daarvoor in Almere zijn bij studio Cé van Paul de Leeuw! De bus rijdt voor op de Brink op het Bouwhuis en zit dan al halfvol met mensen van de Losserhof. De stemming is goed en naarmate we dichterbij komen, wordt die steeDe winnaars samen op de fotods beter! Spannend hoor! Wie wordt onze tegenstander? Hebben we ons goed genoeg voorbereid? Zijn we onze zenuwen de baas? We worden opgevangen in een mooie kantine, waar we een kopje koffie krijgen en kunnen meekijken naar de opnames die op dat moment nog aan de gang zijn.Na een klein half uurtje worden de kandidaten opgehaald voor de schmink en wegwijs gemaakt in de studio. De supporters vermaken zich ondertussen prima met een glaasje fris en met het oefenen van het “Knoop-lied”.

…..En dan is het zover….we mogen een plekje op de tribune zoeken.Er wordt geoefend met juichen en applaudisseren en we nemen het lied nog een keertje door. Licht uit, spot aan en draaien maar! Marit is onze teamcoach en heeft direct door dat we alleen maar voor de winst gaan. Wat wordt er hard gestreden!! Het zweet staat op de hoofden van de spelers en de tribune zit ook niet stil. Er wordt continu aangemoedigd, meegezongen en (stiekem) voorgezegd.Is ie mooi of niet!!

We gaan ontzettend goed en uiteindelijk staan we voor met 7-5. De finale wordt nog even heel spannend, maar gelukkig weet Wouter in twee keer alle kegels omver te gooien en is de winnaar bekend! Op weg naar de bus krijgen we allemaal nog een mooie “Knoop-tas” gevuld met hebbedingetjes en broodjes voor onderweg. En de lange rit terug…..die is zo voorbij. Er wordt nog harder gezongen dan de heenweg, de zenuwen zijn weg en de trofee is in bezit!! 

Lisette, Ingrid, Jeroen, Wouter, Chiel, Stefanie en Richard jullie hebben het super gedaan, gefeliciteerd.….maar zonder de geweldig enthousiaste supporters hadden jullie het nog knap lastig gehad….  

Op zondag 26 april a.s. worden de opnames uitgezonden.