Henk Kiewik

“Make A Difference Day” (MADD)

  • (0) comments
  • 23/09/2006

Tijdens de landelijke vrijwilligersdag “Make A Difference Day” bezochten leden van de C.D.A.-fractie Enschede, hun partijgenoot en Tweede-Kamerlid Pieter Omtzigt en vrijwilligers en gasten van de Zonnebloem onze zorgboerderij.

Ze werden volgens oud Twents gebruik ontvangen met koffie en krentenwegge. Er was volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en er konden vragen m.b.t. de politiek worden gesteld.

Toen Pieter Omtzigt zich bij het gezelschap voegde werd hij van alle klanten aangeklampt met vragen over onder meer de zorg.

Foto: Make a difference day
De gasten konden de boerderij bekijken en kregen een rondleiding over het erf en het nabij-gelegen info-punt maar men had de behaaglijkheid van de kachel ontdekt en onder het genot van een drankje en een hapje werd de middag geanimeerd voortgezet.

De vrijwilligers van de Zonnebloem werden door fractie-voorzitter Patrick Welman in de bloemetjes gezet en gasten en organisatoren konden terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige middag volgens de vele positieve reacties.